INCA BOGFØRING

Identitet

Inca er stiftet i 2016 og har stille og roligt vokset sig til en stabil og vækstdygtig virksomhed.

Navnet Inca stammer helt tilbage fra år 1400, hvor Inca indianerne begyndte at sætte deres aftryk på verden. Den ledende kejser blev kaldt Inca og det er med afsæt i dette, at virksomheden har fået navnet – det symboliserer den styrke og handlekraft, der er nødvendig for at være ledende inden for de forskellige brancher vi præsenterer.

Præcis som kunst var en vigtig del af indianernes kultur, er det også en stor del af Inca’s hverdag. I flere af kontorene i virksomheden, finder man billeder samt skulpturer af kunstnere som Helle Bang og Henrik Busk Andersen.
Disse kunstværker er med til at skabe en særlig identitet og understøtter samtidig den atmosfære, som hersker i den gamle kontorbygning, der er opført i 1800 tallet.

På samme måde som kunsten afspejler noget af det Inca står for, gør det samme sig gældende for vores støtteprojekter.

Høj faglighed og viden

Udover at bygge på en solid uddannelsesmæssig baggrund er vores kompetencer funderet i praktisk erfaring og et bredt branchekendskab. Netop evnen til at kombinere teoretisk viden med praktisk erfaring og branchekendskab kendetegner god rådgivning og er afgørende for at kunne finde de bedste løsninger. Vi sørger for konstant at være opdaterede, og at udbygge vores samarbejdsrelationer, for at kunne skabe resultater og gøre en forskel for vores klienter.

Vi lægger afgørende vægt på, at vores klienter får en hurtig og effektiv sagsbehandling. Du får personlig rådgivning på et højt fagligt niveau, for vi ved godt at det er resultatet der tæller.
For os handler rådgivning ikke kun om tal og paragraffer. Derfor møder du, hos os, dedikerede og professionelle mennesker, der konstant dygtiggøre sig gennem teoretisk viden og praktisk erfaring.

Ydelser

Andet

Sociale Medier

Inca Koncernen
Messingvej 36A
DK-8940 Randers Sv

E-mail: inca@inca.dk
Tlf.: +45 39 19 17 20

© 2019 inca.dk